Brand & Redning Sønderjylland henter ny direktør hos Tønder Kommune

Den 53-årige Lars Møldrup skal stå i spidsen for Brand & Redning Sønderjylland. Han kommer fra en stilling som fagchef for sekretariat, IT og Borgerservice og AsylSyd i Tønder Kommune. Han erstatter Jarl Vagn Hansen, der 1. marts 2018 tiltrådte stillingen som beredskabsdirektør i Trekantområdets Brandvæsen.

Lars Møldrup har blandt andet også erfaring fra Esbjerg Forsyning, ligesom han har været leder af risikostyringsenheden i Tønder Kommune.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Det er et spændende job i et enormt vigtigt område i Sønderjylland. Jeg er motiveret af de opgaver, der ligger forude. Særligt ser jeg frem til samarbejdet med de frivillige, som er kernen i Brand & Redning Sønderjyllands succes, og selvfølgelig glæder jeg også mig til et udviklende samarbejde med medarbejderne”, siger Lars Møldrup.

Enigt ansættelsesudvalg

”Jeg er sikker på, at Lars bliver en gevinst for Brand & Redning Sønderjylland. Han var den bedst kvalificerede til opgaven, og det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte ham. Vi er enige om, at Lars er godt rustet til at klare de opgaver, der ligger i fremtiden”, siger Henrik Frandsen, der er borgmester i Tønder Kommune og formand beredskabskommissionen.

Lars Møldrup bor i Esbjerg med sin kone. Sammen har de tre børn, som bor i Polen, Tyskland og Norge.

Siden Jarl Vagn Hansen fratrådte stillingen som beredskabsdirektør, har Jacob Christensen været konstitueret direktør. Han fortsætter som forebyggelseschef.

Annonce