DSB-direktør bliver ny chef for Falcks brand- og redningsaktiviteter

DSB’s nuværende direktør, Jesper Lok, bliver fra årsskiftet chef for Falcks samlede ambulance-, brand- og redningsaktiviteter, der er samlet i forretningsområdet Emergency. Hidtil har Falcks koncernchef, Allan Søgaard Larsen, selv været chef for forretningsområdet. Jesper Lok får ansvaret for at øge Falcks aktiviteter inden for ambulancekørsel og brandslukning.

Falck består af forretningsområderne Emergency, Assistance, Healthcare og Safety Services. Siden 2012 har disse forretningsområder haft selvstændige ledelser, men koncernchef Allan Søgaard Larsen har midlertidigt også haft chefposten i Emergency-forretningsområdet. Den stilling overtages altså nu af Jesper Lok.

Jesper Lok kommer fra en stilling som direktør for DSB, og før det har han i en årrække arbejdet i Mærsk-koncernen, hvor han blandt andet har været chef for bugser- og bjergningsselskabet Svitzer.

”Kombinationen af en omfattende international erfaring og kendskab til den offentlige sektor gør Jesper Lok til den bedste kandidat til at stå i spidsen for en yderligere ekspansion i Emergency-forretningsområdet”, siger koncernchef Allan Søgaard Larsen.

Jesper Lok tiltræder den 1. januar 2015. Samtidig tiltræder Mikael Kjærgaard som ny økonomidirektør i Emergency-forretningsområdet. Han har tidligere været chef for Business Support i Falck.

Annonce