Ekstremt vejr får Falck til at satse på skadeservice

Da Falck i 1993 købte Securitas af ISS-koncernen, overtog ISS samtidig størstedelen af Falcks aktiviteter indenfor følgeskadebekæmpelse. Siden da har Falck kun haft begrænsede aktiviteter på området, men udsigten til, at der fremover kommer flere ekstreme vejrsituationer, får nu Falck til at etablere sig på markedet for skadeservice, hvor redningskorpset er i gang med at opbygge en helt ny organisation.

Falck Skadeservice er navnet på Falcks nye satsning, som er en del af forretningsområdet Assistance. Falcks nye skadeserviceorganisation består af en skadeservicechef, driftsledere i regionerne samt tre fugtteknikere i hver region. De 15 fugtteknikerne skal fungere som supervisorer på området. Desuden er der indkøbt skadeservicekøretøjer og 100 trailere, som alle er i et nyt design med hvid som grundfarve.

Baggrunden for oprettelsen af Falck Skadeservice er, at vejrsituationen i Danmark er blevet mere ekstrem med hyppigere skybrud, der fører til vand- og fugtskader. Og her vil Falck altså fremover i højere grad konkurrere med selskaber som ISS, Skadeservice Danmark og SSG om at assistere med alt fra vandstøvsugere og affugtere til rengøringsmidler, afdækningsplader, klude og spande, når kældrene står under vand.

Annonce