Vicedirektøren bliver ny chef for Sydøstjyllands Brandvæsen

41-årige René Maegaard Hemberg er udpeget som ny beredskabsdirektør i Sydøstjyllands Brandvæsen. Han har siden januar 2016 været viceberedskabsdirektør i Sydøstjyllands Brandvæsen, og han blev i august konstitueret som beredskabsdirektør, da den hidtidige direktør, Dennis Ottosen, skiftede job.

René Maegaard Hemberg har som vicedirektør med ansvaret for det operative beredskab blandt andet stået i spidsen for sammenlægningen af beredskaberne i Horsens og Hedensted kommuner.

Han har haft en 20-årig karriere ved beredskabet, og han har solid erfaring med beredskabsarbejdet på både lederniveau og i form af bred praktisk erfaring fra indsatser på skadestederne.

Tilfredse borgmestre

“Jeg er virkelig glad for, at vi har fået ansat René som ny beredskabsdirektør. Han har mange års erfaring inden for beredskabsområdet, han har uddannelse i ledelse og masser af ledelseserfaring, og han har dyb indsigt i blandt andet administration, økonomi, beredskabsplanlægning, brandteknisk byggesagsbehandling og brandsyn. Han er netop den lederprofil, vi har søgt efter som direktør for Sydøstjyllands Brandvæsen”, siger Kasper Glyngø, der er borgmester i Hedensted Kommune.

Også borgmester i Horsens Kommune og formand for beredskabskommissionen, Peter Sørensen, glæder sig over ansættelsen af René Maegaard Hemberg:

“Med René får vi en beredskabsdirektør, der kan fortsætte en professionel og sikker drift, og hvor der samtidig bliver sat fokus på en løbende udvikling af de opgaver, der skal løses. Vi får en direktør, som vil sikre, at Sydøstjyllands Brandvæsen er på forkant med tendenser og nye muligheder”, siger Peter Sørensen.

Selv fortæller René Maegaard Hemberg, at han er både stolt og glad over at have fået jobbet:

“Sydøstjyllands Brandvæsen er et innovativt og fagligt stærkt brandvæsen på såvel det operative som det forebyggende område og dækker to attraktive kommuner rivende udvikling. Jeg glæder mig meget til at bidrage til den videre udvikling af brandvæsenet i tæt samarbejde med medarbejdere, kommuner, bestyrelsen og øvrige interessenter”, lyder det fra den nye beredskabsdirektør.

Annonce