16-årig dræbt i sammenstød med skiltevogn fra Falck

En 16-årig knallertkører blev lørdag aften dræbt, da han i Aalborg stødte sammen med en vogn med skiltetrailer fra Falck. Skiltevognen var med udrykning på vej til en mindre ulykke i Limfjordstunnellen, og den kørte frem for rødt i et kryds. Her ramte den knallertkøreren, der ikke havde styrthjelm på og blev dræbt på stedet. Redderen, der var fører af skiltevognen, er sigtet for uagtsomt manddrab.

Falck sendte lørdag aften kort før klokken 22 en skiltevogn til en mindre ulykke i Limfjordstunnellen, men skiltevognen nåede aldrig frem. “På vej mod tunnellen kører den ad Østre Allé og kører over for rødt ved Samsøgade, hvor den rammer en knallertkører”, siger vagtchef Frank Liltorp fra Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Den 16-årige knallertkører havde formentlig set Falck-vognen komme, eftersom han ifølge politiet kurede den sidste strækning hen ad vejen, før han ramte bilen. Han omkom på stedet. “Knallertkøreren havde ikke styrthjelm på og kørte, så vidt vi kan vurdere, hurtigere end tilladt. Om det har haft betydning på ulykkens tragiske udfald, ved vi ikke”, siger vagtchefen.

Da den redder, som var fører af skiltevognen, havde vigepligt og kørte frem for rødt, har politiet valgt at sigte ham for uagtsomt manddrab.

Annonce