Bilforretning bliver ny ambulancestation i Randers

Til december får Randers en ny ambulancestation i den sydlige del af byer. I lokaler på 900 m2, som tidligere har rummet en autoforhandler, får to ambulancer og to køretøjer til liggende sygetransport fremover deres base. Lokalerne skal nu ombygges for små 4 mio. kr., hvorefter regionen lejer dem i foreløbigt 10 år.

Region Midtjylland hjemtager den 1. december 2021 ambulancekørsel og liggende sygetransport i Randers-området fra Falck. I den forbindelse vil beredskabet i Randers blive fordelt på to stationer, så der i den sydlige del af byen placeres to ambulanceberedskaber og to køretøjer til liggende sygetransport. De øvrige to ambulanceberedskaber, et køretøj til liggende sygetransport samt byens akutlægebil vil fortsat have base i det nordlige Randers.

Nu har regionen så indgået en 10-årig, uopsigelige lejekontrakt, der omfatter 900 m2 lokaler på adressen Ribevej 3. Her vil udlejer investere 3,7 mio. kr. i en ombygning, som skal skabe 353 m2 garageareal og 547 m2 opholdsareal. Udover ambulancer og køretøjer til liggende sygetransport med tilhørende reddere skal der skabes plads til tre-fire reservekøretøjer, undervisningsfaciliteter og kontor for den lokale driftsleder. Det skal regionen betale 635.000 kr. om året for at leje.

Med den nye stations normering vil der være op til 10 ambulancefolk på vagt ad gangen.

Annonce