Falsk paramediciner øvede sig på børn

En 36-årig mand fra Aalborg, som gennem flere år har stået i spidsen for et samariterkorps, står tiltalt for en række lovovertrædelser, efter at han har udgivet sig for at være paramediciner og blandt andet har behandlet to børn, der begge besvimede efter den 36-åriges forsøg på at lægge drop på den ene og sprøjte nitroglycerin i munden på den anden.

Ifølge Nordjyske Stiftstidende har den 36-årige gennem flere år stået i spidsen for et samariterkorps, som blandt andet blev hyret som beredskab ved motocrossløb, koncerter og andre større arrangementer. Han er i den forbindelse tiltalt for at have kørt ulovlig udrykningskørsel.

Den 36-årige er endvidere tiltalt for at have forfalsket et dokument, så det så ud som om, at han var blevet uddannet paramediciner hos Falck. Og i forbindelse med et arrangement i samariterkorpset forsøgte han ifølge Nordjyske Stiftstidende at vise de frivillige samaritter, hvordan man lægger et drop. Den unge pige, som lagde krop til, begyndte imidlertid at bløde og besvimede. Meget bedre gik det ikke, da den 36-årige sprøjtede nitroglycerin i munden af en 13-årig dreng, for også drengen besvimede. Derudover sprøjtede den selvbestaltede paramediciner saltvand ind i en åre på en 12-årig dreng, selv om han ikke var uddannet til det.

Den 36-årige blev i 2012 dømt for besiddelse af børneporno, og i den aktuelle sag er han desuden tiltalt for at have været i besiddelse af 197 billeder samt 35 film, hvor drenge blive seksuelt misbrugt.

Der ventes at falde dom i september.

Annonce