Her er Ambulance Syds nye direktør

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at ansætte Steen Schougaard Christensen som direktør i Region Syddanmarks eget ambulanceselskab, Ambulance Syd, der står for ambulancekørslen på Fyn, i Sydvestjylland og i Sønderjylland. Steen Schougaard Christensen er 46 år og har senest arbejdet i sin egen virksomhed, Konceptet, der arbejder med rådgivning inden for ledelse og organisationsudvikling.

Tidligere har Steen Schougaard Christensen blandt andet været adm. direktør i DSB Vedligehold og direktør for det Mærsk-ejede Lindø Skibsværft.

”Ambulance Syd er inde i en rigtig god udvikling med stabil drift. Selskabets ambulancer rykker ud til tiden, og har stort set de reddere, der er brug for. I ansættelsesudvalget er vi enige om at pege på Steen Schougaard Christensen som rette mand til at videreudvikle Ambulance Syd, så vi kan tilbyde endnu bedre ambulanceservice til syddanskerne. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Steen Schougaard Christensen”, siger koncerndirektør Rikke Vestergaard, der bliver Steen Schougaard Christensens nærmeste leder.

Steen Schougaard Christensen afløser Mads Haugaard i stillingen som direktør for Ambulance Syd. Mads Haugaard har været konstitueret i stillingen siden august sidste år, da Region Syddanmark hjemtog ambulancetjenesten i store dele af regionen og Ambulance Syd blev dannet.

Starter til august

Som direktør får Steen Schougaard Christensen det overordnede ansvar for at lede Ambulance Syd sammen med ambulancechef René Sigvartsen. Direktøren har det overordnede ansvar for selskabets budget, kvalitet og udvikling og skal fastholde Ambulance Syd som en attraktiv arbejdsplads.

Steen Schougaard Christensen begynder i sit nye job den 1. august 2017, og han glæder sig til at arbejde i Ambulance Syd:

”Medarbejderne i Ambulance Syd har gennem de sidste par år oplevet ubehagelige og uforudsete forandringer, og jeg har stor respekt for det flotte stykke arbejde, der allerede er gjort i Ambulance Syd. Jeg glæder mig til, sammen med medarbejderne og Ambulance Syds ledelse, at vise, at vi som regionalt ambulanceselskab kan være konkurrencedygtige og leve op til den tillid, som borgerne og samfundet har til os”.

Steen Schougaard Christensen bor i Nyborg og er delefar til tre børn.

Der var 40 ansøgere til stillingen.

Annonce