Liggende sygetransport for 416 mio. kr. i udbud

Arkivfoto: Flemming Krog

Den liggende sygetransport i Region Hovedstaden er nu blevet sendt i udbud. Udbuddet omfatter varetagelse af opgaven i perioden fra 2024 til 2029, og det er delt op i to delaftaler. Den samlede kontraktværdi er på 416 mio. kr., og ved udvælgelsen af den kommende leverandør vil prisen vægte 60 pct., kvalitet vil vægte 30 pct. og leverings- og driftssikkerhed vil vægte 10 pct.

I dag varetages den liggende sygetransport i Region Hovedstaden af Falck, men en ny kontrakt skal træde i kraft den 1. august 2024. Den vil udløbe den 31. juli 2029, men dog med mulighed for forlængelse i yderligere et år.

Udbuddet af den liggende sygetransport er opdelt i to delaftaler. Den ene delaftale omfatter områderne Nord og Midt, og her er den forventede kontraktværdi på 237 mio. kr. Den anden delaftale omfatter områderne Syd og Byen med en forventet kontraktværdi på 179 mio. kr. I begge delaftaler indgår der en option, hvor tilbudsgiverne skal give bud på, hvad det vil koste, hvis der konverteres til nul-emissionskøretøjer.

Tilbudsfristen er den 25. maj 2023. Tilbudsgivere skal have erfaring med tilsvarende opgaver, og indenfor de seneste tre år skal de have haft kontrakter på mindst 15 mio. kr. indenfor området. Ved vurdering af de modtagne tilbud vil prisen veje 60 pct., kvalitet vil veje 30 pct., og driftssikkerhed og leveringssikkerhed vil veje 10 pct.

Annonce