Tidligere Falck- og DSB-chef bliver bestyrelsesmedlem hos ambulanceoperatør

Jesper Lok

Den tidligere topchef i Falck og DSB, Jesper Lok, bliver nu medlem af bestyrelsen i virksomheden PreMed, som har ambitioner om at etablere sig på det danske marked for ambulancekørsel. Tidligere på året blev den finske ambulanceoperatør 9Lives majoritetsejer af PreMed, og virksomheden deltager i øjeblikket i ambulanceudbuddet i Region Midtjylland.

Jesper Lok har tidligere været direktør for DSB og for Falcks ambulance- og brandslukningsaktiviteter. I dag varetager han en række bestyrelsesposter. Og altså nu også en post som bestyrelsesmedlem i PreMed.

PreMed har oprindeligt haft fokus på salg af medicinsk udstyr til brand og redningstjenester samt drift af hjælpemiddeldepoter og tilhørende services. Men i øjeblikket deltager PreMed desuden i ambulanceudbuddet i Region Midtjylland, og virksomheden har yderligere ambitioner at etablere sig på det danske ambulancemarked.

Den finske ambulanceoperatør 9Lives overtog tidligere på året 51 pct. af aktierne i PreMed, hvorved 9Lives altså blev majoritetsaktionær.

Byder nyt bestyrelsesmedlem velkommen

”Det glæder os at have Jesper ombord. Jesper har erfaring med og indsigt i offentligt/privat samarbejde og deler vores fokus på at tilbyde de danske regioner og kommuner ydelser i en socialt ansvarlig ånd”, siger Anders Vikke, der er direktør for PreMed.

”PreMed er fokuseret på at tilbyde ydelser med de højeste faglige standarder. Det er services, som skatteborgerne betaler for, og det forudsætter ikke mindst transparens og høj effektivitet. Jeg glæder mig til at bidrage mine erfaringer til det arbejde”, siger Jesper Lok.

Annonce