Udlejer undrer sig over manglende bankgaranti fra BIOS

I sidste uge kunne ejendomsinvestor Mogens Milling i avisen læse, at han skulle stå for ombygningen af BIOS’ kommende station i Svendborg. Det undrede Mogens Milling, for han har ikke indgået nogen aftale med BIOS –han mangler nemlig stadig den bankgaranti, som er en forudsætning for, at han kan indgå aftalen og igangsætte arbejdet.

BIOS har indgået en 10-årig lejeaftale med Mogens Milling om en ambulancestation i Svendborg. Stationen placeres i Millings lokaler på Grønnemosevej i Svendborg, men selv om BIOS overtager ambulancekørslen om seks uger, er ombygningen af lokalerne ikke igangsat.

I sidste uge kunne Mogens Milling så læse i Fyns Amts Avis, at han skulle stå for ombygningen. Og det undrede ham, for han har ikke indgået en sådan aftale med BIOS.

”Jeg vil ikke blive ved med at stå på mål for de usandheder. Jeg har tilbudt at stå for det, og jeg har rykket for en bankgaranti, men vi har ikke lavet nogen aftale”, siger Mogens Milling til Fyns Amts Avis.

Hos BIOS erkender direktør Morten Hansen, at der har været problemer med kommunikationen.

”Vi har været ude at sige nogle ting, der grundet interne sagsgange ikke stemte helt overnes med de aftaler, vi havde med Mogens Milling. Faktum er, at der nu er aftalt en ombygning på Grønnemosevej, som Mogens skal stå for”, siger Morten Hansen til Fyns Amts Avis. Han lover, at Mogens Milling vil få en bankgaranti:

”Den får han lige så snart, vi kan få den sagsbehandlet. Den skal lige igennem vores finansafdeling i Holland, og så skal den selvfølgelig igennem Danske Bank, som stiller garantien til Mogens”, siger han.

Annonce