To autohjælpsfirmaer går sammen

Foto: Michael G. Madsen

To af de mindre aktører på markedet for autohjælp går nu sammen og danner det, som de selv betegner som den 3. største udbyder af autohjælp i Danmark. Det er det Fredericia-baserede DK Vejhjælp 24H, der har købt DMS Assistance Centralen, som har hovedsæde i Virring ved Skanderborg. Det fusionerede selskab vil byde ind på større og mere krævende opgaver.

DMS Assistance Central blev oprindeligt stiftet i 2010, og i foråret fik selskabet nye ejere. I dag råder DMS Assistance Centralen over et netværk på 82 stationer i form af samarbejde med selvstændige vognmænd og underleverandører. Fremover bliver selskabet en del af DK Vejhjælp, der ligeledes markedsfører sig med landsdækkende autohjælpsabonnementer.

”De to selskaber vil efter sammenlægningen fortsætte med at betjene alle vores eksisterende kunder. Den eneste mærkbare forskel for den enkelte kunde vil være, at der vil være flere til at betjene og servicere”, fortæller Per Thomhav fra DMS Assistance Central. Han er nu medejer af DK Vejhjælp 24H og skal være vagtcentralchef på selskabets kontor i Fredericia. Hans kollega Jakob Simonsen bliver ligeledes medejer af det nye selskab og skal fungere som underdirektør. ”Vi er blevet en markant større spiller på det danske marked for vejhjælp og autoassistance, og samlet står vi nu rigtig godt rustet til at byde ind på betydningsfulde og mere krævende opgaver, end dem vi administrerer i dag”, siger Jakob Simonsen.

Leif Dinesen, der er direktør i DK Vejhjælp, glæder sig også over selskabets styrkede position. ”De let genkendelige grønne autohjælpskøretøjer bliver fremover et endnu mere almindeligt syn på de danske veje. Vores opkøb af DMS Assistance Centralen styrker vores vagtcentral, og vi er glade for, at samtlige medarbejdere har sagt ja til at flytte med over”, siger han.

Annonce