Ny europæisk alliance skal give flere autohjælpskunder til Falck

Arkivfoto

Tidligere havde næsten alle danske husstande et autohjælpsabonnement hos f.eks. Falck eller Dansk Autohjælp. Men i dag er det ofte bilproducenter og forsikringsselskaber, som tilbyder autohjælpsabonnementerne til deres kunder – med anvendelse af et autohjælpsselskab som leverandør. Det er baggrunden for, at Falck nu er gået med i en europæisk alliance, der skal byde på store autohjælpskontrakter.

De såkaldte mobilitetsordninger tegner sig for en større og større del af autohjælpsabonnementerne, og især bilproducenter og forsikringsselskaber er interesserede i at tilbyde deres kunder både global og europæisk autohjælp.

Derfor er Falck nu gået sammen med assistanceudbyderne RAC (Storbritannien), VHD (Holland) og Europ Assistance (Frankrig). Tilsammen har de dannet European Road-services Alliance (ERA). Falck deltager med den nyoprettede division Falck Assistance Nordic, der omfatter de særlige opgaver, som Falck leverer i Norden og Baltikum, herunder autohjælp, skadeservice og brandslukning. Tilsammen kan de fire partnere tilbyde dækning i 45 europæiske lande, som de nu vil søge at sælge til bilproducenter, forsikringsselskaber, leasingfirmaer og større virksomheder.

”Denne alliance er vigtig for Falck Assistance Nordic, fordi den gør det muligt for os at indgå i paneuropæiske udbud på vejserviceområdet. Det er vigtigt for os, at vi har mulighed for at tilbyde vores services til en potentielt større kundekreds, og det er vigtigt for nordiske bilejere, at Falck bliver mere synlige for Europas store bilproducenter”, siger Lars Vester Pedersen, der er direktør for Falck Assistance Nordic.

Alliancen er også et strategisk partnerskab, der indeholder erfaringsudveksling om bl.a. digitale løsninger, telekommunikation og digital kundehåndtering.

Annonce