Alvorligt færdselsuheld: Brandvæsens tankvogn væltede ned over personbil

Arkivfoto

Der er onsdag eftermiddag sket et alvorligt færdselsuheld i Vejle. En tankvogn fra TrekantBrand er således under udrykning væltet ned over en personbil. De to brandfolk er blevet reddet ud af tankvognen og er sluppet uden alvorlige kvæstelser, men en 20-årig bilist er i kritisk tilstand. 

”Det er for tidligt at sige noget om, hvordan uheldet er sket. Men brandkøretøjet var under udrykning på vej til en brand og er væltet om på siden. Personbilen er klemt under det, og det antages, at der kan være fastklemte i køretøjet. De to brandmænd er reddet ud af brandkøretøjet”, oplyste Sydøstjyllands Politi midt på eftermiddagen.

Det er efterfølgende blevet oplyst, at en 20-årig mandlig bilist fra lokalområdet er i kritisk tilstand efter ulykken. Efter at være blevet frigjort blev han med helikopter bragt til behandling. De to brandfolk på hhv. 45 og 50 år, der bemandede tankvognen, er begge kørt til Kolding Sygehus, hvor de er indlagt til observation – men uden at være kommet alvorligt til skade.

Der er tilkaldt bilinspektør til stedet for at foretage tekniske undersøgelser af uheldsstedet og køretøjerne.

”Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, heller ikke om de involverede personer, eller om hvordan eller hvorfor uheldet er sket. Det er elementer, der alle indgår i den videre efterforskning af uheldet”, lyder det fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce