Brand & Redning Sønderjylland får midlertidig direktør

Arbejdet med at finde en ny direktør for Brand & Redning Sønderjylland er gået i gang, da den nuværende direktør – Lars Møldrup – stopper med udgangen af oktober for at blive kommunaldirektør i Fanø Kommune. For at undgå et ledelsesmæssigt tomrum har man valgt at ansætte en midlertidig direktør, og her er valget faldet på Esge Homilius.

Esge Homilius er i dag adm. direktør hos Haderslev Kommunes forsyningsselskab, Provas, og dette job fortsætter han i sideløbende med den nye opgave hos Brand & Redning Sønderjylland.

Esge Homilius er ikke uvant med beredskabsområdet, da han var beredskabschef i Haderslev Kommune fra 2012 til 2015. Desuden har han været chef for Teknik og Miljø i Haderslev Kommune fra 2015 til 2018.

Planen er, at Esge Homilius fremover arbejder hos Brand & Redning Sønderjylland i Tinglev om mandagen, hvor han holder ledelsesmøde ved beredskabet samt individuelle møder med ledelsen.

”Samtidig vil jeg arbejde lidt løst tidligt og sent, når der er behov, og i øvrigt deltage i aftenmøder og weekendarrangementer for også at prioritere nærhed til de mange frivillige i beredskabet. Med andre ord skal jeg ’holde stolen varm’ til den nye direktør og give ledelsesmæssig tryghed ved at fastholde retning og håndtere eventuelle problemer, som kan opstå”, siger Esge Homilius.

Når der er ansat en ny beredskabsdirektør, vil Esge Homilius igen udelukkende koncentrere sig om jobbet hos Provas.

Annonce