TrekantBrand henter ny direktør i Sønderjylland

Jarl Vagn Hansen. Arkivfoto

Den 44-årige Jarl Vagn Hansen bliver ny direktør for TrekantBrand. Han kommer fra et job som beredskabsdirektør ved Brand & Redning Sønderjylland, hvor han har været de sidste 2½ år. Han har tidligere været beredskabschef ved Aabenraa Kommune og har også en fortid i Falck, hvor han først var stationsleder og siden brand- og kontraktchef.

Jarl Vagn Hansen har en HD i organisation og ledelse og en MBA ved Århus Universitet, hvor han også gennemførte en bestyrelsesuddannelse. Han er desuden formand for Danske Beredskaber.

Borgmester Ib Kristensen, Billund Kommune, der er formand for den fælles beredskabskommission, glæder sig til samarbejdet med den nye beredskabsdirektør:

”Jeg er sikker på, at vi med Jarl Vagn Hansen får en meget kvalificeret mand på posten som direktør. Jarl Vagn Hansen har 20 års ledelseserfaring og 20 års driftserfaring, særligt inden for brand- og redningsområdet. Han er vant til at have ansvaret for mange medarbejdere og et stort budget og kan samarbejde og forhandle på alle niveauer. Og så har han en meget involverende og tillidsbaseret ledelsesstil”, siger Ib Kristensen.

Glæder sig til de aktuelle udfordringer

Jarl Vagn Hansen glæder sig til jobbet i TrekantBrand – Trekantområdets Brandvæsen:

”TrekantBrand dækker over et spændende område i Danmark i stor udvikling, som brandvæsnet aktivt skal være en del af. Jeg glæder mig til det nye samarbejde med de seks ejer-kommuner og kontakten til medarbejderne inden for alle grene af beredskabet. Jeg glæder mig også til at dykke ned i de aktuelle udfordringer, som beredskabet står midt i, og skabe varige fremadrettede løsninger sammen med alle de dedikerede medarbejdere og øvrige interessenter”, siger Jarl Vagn Hansen.

Privat bor Jarl Vagn Hansen i Kolding sammen med Berit og deres to børn.

Annonce