Carsten Iversen bliver ny landschef for Beredskabsforbundet

Bjarne Laustsen (tv) og Carsten Iversen (th)

Det bliver Roskildes tidligere beredskabschef, den 53-årige Carsten Iversen, der overtager posten som landschef i Beredskabsforbundet efter Per Junker Thiesgaard. ”Carsten Iversen er en særdeles kompetent mand til posten som landschef i Beredskabsforbundet, og vi er utrolig glade for, at han har valgt at takke ja”, siger Beredskabsforbundets præsident, Bjarne Laustsen.

”Carsten Iversen har med sin baggrund som beredskabschef i Roskilde Brandvæsen både et godt kendskab til redningsberedskab generelt og til arbejdet med frivillige. Samtidig har han nogle faglige kompetencer inden for lederskab og kommunikation, som vi har særligt brug for netop nu, hvor vi står overfor en periode med sammenlægning af kredse og en ny måde at organisere os på. Derfor er jeg tryg ved at udpege Carsten Iversen til ny landschef, og jeg ser frem til et godt samarbejde”, siger Bjarne Laustsen.

Carsten Iversen glæder sig til at tage hul på opgaven. ”Hvis de frivillige kan være med til at gøre en forskel på noget så vigtigt som sikkerhed og tryghed for hele Danmarks befolkning, så vil jeg gerne være med til at gøre en ledelsesmæssig inbsats”, siger Carsten Iversen, der som udgangspunkt vil have et primært fokus på, at Beredskabsforbundet sammen med de øvrige parter i beredskabet skaber de resultater, som et moderne samfund forventer af et samlet beredskab – Både hvad angår evnen til at borgeren kan gøre noget selv, og til at sikre en kvalificeret hjælp, når det virkelig gælder.

”Vi skal finde frem til, hvordan vi, sammen med vores samarbejdspartnere, får defineret vores rolle i et robust beredskab, som starter med borgeren. Og så gælder det om, at jeg skal sikre et hold af kompetente og veluddannede ledere, der er i stand til at levere de resultater, som vi påtager os ansvaret for”, siger den nye landschef.

Carsten Iversen bor i Aalborg og er til daglig renovationschef i Aalborg Forsyning.

Annonce