Frederiksbergs beredskabschef sendt hjem efter anonyme beskyldninger

Google Maps
Frederiksberg brandstation

Frem til februar skal Frederiksbergs beredskabschef, Tommy Sillemann, arbejde hjemmefra. Det sker, fordi Frederiksberg Kommune har bedt Kommunernes Landsforening om at undersøge en række beskyldninger, som anonymt er fremsat overfor kommunen, og mens den undersøgelse foregår, vil beredskabschefen ikke være at finde på sit kontor.

De alvorlige beskyldninger mod beredskabschefen er fremsat i et anonymt brev, som er sendt til Frederiksberg Kommunes nyindførte whistleblower-ordning.

Ifølge Lokalavisen Frederiksberg går beskyldningerne på, at beredskabschefen gennem flere år skulle have ladet brandfolk bruge arbejdstid på at reparere sit hus, ligesom han beskyldes for at have ladet sin privatbil reparere på brandstationens værksted.

Frederiksberg Kommune og beredskabschefen er enige om, at de har en fælles interesse i at få undersøgt beskyldningerne, og derfor har kommunen nu anmodet Kommunernes Landsforenings konsulenter om at gennemføre en undersøgelse af alle de beskyldninger, der er blevet fremsat.

Undersøgelsen ventes afsluttet til februar, og indtil da arbejder beredskabschefen hjemmefra.

Annonce