Indsatsledervogn fik punkteret dæk under indsats

Brandfolk fra Odense Brandvæsen måtte sent søndag aften opgive at slukke en brand i en knallert og et skur i bydelen Vollsmose. Det skete efter at 15-20 unge mennesker havde optrådt truende. Da brandfolkene vente tilbage til køretøjerne, var to dæk på indsatsledervognen punkteret, ligesom et af slukningskøretøjerne tilsyneladende var blevet saboteret.

Ifølge Berlingske var det de 15-20 unge menneskers fremfærd, som tvang brandfolkene til at opgive slukningen af en knallert og et skur på Multibanen og returnere til køretøjerne.

”Da de kom tilbage til indsatslederbilen, var to hjul punkteret, og der var også nogen, der havde forsøgt at punktere hjulet på en af de store brandbiler. Den var der tilsyneladende også pillet ved: Den kunne i hvert fald ikke køre og måtte hentes af en kranvogn”, siger vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi til Berlingske.

Brandfolkene tilkaldte politiet og gav et signalement af en dreng, der var set stikke i dækket på indsatslederens bil. Politiet kunne kort efter anholde en 13-årig dreng.

Annonce