Falck-chef bliver ny beredskabschef i Aabenraa Kommune

Jarl Vagn Hansen. Arkivfoto

Aabenraa Kommune har ansat 37-årige Jarl Vagn Hansen som ny beredskabschef. Han tiltræder 1. januar 2013. Jarl Vagn Hansen kommer fra en stilling som brand- og kontraktchef ved Falcks Region Midt – en stilling, han har beklædt siden januar 2008. Før da var han sikkerhedschef ved LM Glasfiber i Lunderskov og i en længere årrække stationsleder i Falck. Jarl Vagn Hansen fik jobbet foran 13 andre ansøgere.

”Det var et meget kvalificeret ansøgerfelt, og vi valgte Jarl Vagn Hansen, fordi han har en solid erfaring både ledelsesmæssigt og beredskabsteknisk. Vi søgte en leder, der også er brandmand, og det har vi fundet. Jeg glæder mig meget til samarbejdet”, siger teknisk direktør Kjell Stockfisch fra Aabenraa Kommune.

Jarl Vagn Hansen bor i Kolding, er gift og har to børn på 5 og 8 år. Han glæder sig til at beklæde sit nye hverv: ”Det bliver en dejlig ny udfordring i mit arbejdsliv. Jeg glæder mig til at komme over på den anden side af bordet. Falck er jo operatør for mange kommuner, så det bliver spændende at sidde i kommunens stol og få myndighedsdelen med også”, fremhæver Jarl Vagn Hansen.

Han forventer, at han bliver udfordret på ledelsesrollen. ”Og jeg tror, jeg har noget at byde ind med. Jeg glæder mig til at få et godt og velfungerende samarbejde med de frivillige brandværn og til at arbejde sammen med de ansatte i Brand & Redning og med forvaltningen”, siger han.

Jarl Vagn Hansen søgte jobbet, blandt andet fordi der ikke er så mange stillinger som beredskabschef. ”Nu var muligheden der, og så søgte jeg. Vi lever jo kun en gang, og jeg mener, at livet skal leves forlæns. Men jeg indrømmer, det bliver svært emotionelt at sige farvel til kollegerne i Falck. I min branche er man mere end ’bare’ kolleger. Når man arbejder med brand og redning, hvor vi er sammen om at hjælpe folk for eksempel ved ulykker, giver det et stærkt kollegialt fællesskab. Så jeg vil glæde mig til at få nye kolleger i Aabenraa Kommune”, siger den nye beredskabschef.

Jarl Vagn Hansen afløser Preben Christensen, som er gået på pension. Indtil 1. januar 2013 er beredskabsinspektør Torben Groos konstitueret beredskabschef.

Annonce