Ny brandstation i Padborg rykker nærmere

En enig beredskabskommission i Aabenraa Kommune peger nu på to mulige placeringer af en ny brandstation i Padborg, der skal samle de frivillige brandværn fra Vejbæk, Frøslev og Bov/Padborg. Den ny brandstation, som byrådet afsat 5 mio. kr. til, kommer enten til at ligge på Plantagevej eller på Kejsergade.

“Jeg glæder mig over, at det ikke kun er i beredskabskommissionen, at vi er enige, men at den arbejdsgruppe, der består af repræsentanter fra netop de tre brandværn, også peger på, at det er de to placeringer, vi skal arbejde videre med”, siger borgmester Tove Larsen, der er formand for beredskabskommissionen.

Kommunens teknik- og miljøforvaltning går nu i gang med at kigge nærmere på de to placeringer, og der skal blandt andet tages højde for grundstørrelse og bundforhold, inden den endelige placering besluttes af beredskabskommissionen.

Det er planen, at den nye brandstation i Padborg skal bygges i 2012. Den ny brandstation er en del af byrådets beslutning om at organisere kommunens beredskab i færre og større enheder.

Annonce