Ledelsesstrukturen er på plads i Brand & Redning MidtVest

I sidste måned blev det besluttet, at Kim Bjerg Wemmelund den 1. juli 2015 tiltræder som beredskabschef for det nye Brand & Redning MidtVest. Frem til den officielle etablering ved årsskiftet skal Kim Bjerg Wemmelund forestå planlægningen og forberedelsen af det nye selskab. Nu er også den øvrige ledelsesstruktur i Brand & Redning MidtVest faldet på plads.

Brand & Redning MidtVest består af kommunerne Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande og Herning, og selv om Kim Bjerg Wemmelund altså først tiltræder den 1. juli 2015, har han over de seneste uger haft mulighed for at aflægge besøg på flere af beredskabets stationer. Desuden har han via samtaler med beredskabernes nuværende ledere dannet sig et overblik over den nye organisation samt ikke mindst ledernes ønsker for fremtiden.

På den baggrund er den overordnede ledelsesstruktur nu blevet fastlagt. Niels Christensen, Ikast-Brande Kommune, ansættes således som viceberedskabschef og leder af det operative område. Mette Bøgvad, Herning Kommune, ansættes som leder af det forebyggende område. Herudover ansættes de nuværende ledere – Michael Jacobsen, Herning Kommune, og Iver Sloth Kristensen og Johnny Morell, Ringkøbing-Skjern Kommune – som beredskabsinspektører.

Den detaljerede organisation fastsættes efter sommerferien.

Annonce