Ny beredskabschef hos Sønderborg Brand og Redning

Google Maps
Brandstationen i Sønderborg

Den 15. august 2019 tiltræder Holger Rostgaard Andersen som beredskabschef for Sønderborg Brand og Redning. Holger Rostgaard Andersen har en bred erfaring fra beredskabsområdet og har senest fungeret som operativ chef ved Brand & Redning Sønderjylland. Han kommer til at stå i spidsen for den daglige drift og udvikling af Sønderborg Brand og Redning.

Holger Rostgaard Andersen er 43 år, og han har 16 års erfaring fra Beredskabsstyrelsen, hvor han blandt andet har haft ansvaret for uddannelse af mellemledere. Efterfølgende har han som operativ chef i det sammenlagte Brand og Redning Sønderjylland i samspil med den øvrige ledelse arbejdet med en fælles kultur på tværs af kommunerne.

Ud over den indsatsfaglige uddannelse har Holger Rostgaard Andersen suppleret med blandt en diplomuddannelse i ledelse, og han er i øjeblikket i gang med en master-uddannelse i offentlig ledelse.

Operativ erfaring har været afgørende

Som beredskabschef får han ansvaret for Brand og Redning Sønderborgs arbejde med blandt andet indsatsledelse og udrykning, vagtcentralen for broåbning og vinterberedskab samt myndigheds- og tilsynsopgaver.

”Med valget af Holger Rostgaard Andersen som beredskabschef får Brand og Redning en leder med solid erfaring inden for fagområdet. Holgers erfaring både med det operative arbejde og samarbejdet med frivillige har været afgørende for ansættelsesudvalgets prioritering. Jeg er glad for at kunne overlade ledelsen af Sønderborg Brand og Redning til Holger”, siger direktøren for Økonomi, Teknik og Miljø i Sønderborg Kommune, Bjarke Eriksen.

”Jeg er taknemmelig for at blive valgt og glæder mig til at komme i gang. Der er rigtigt mange spændende opgaver i Sønderborg Brand og Redning, som jeg ser frem til at tage fat i sammen med ansatte og frivillige i beredskabet”, siger Holger Rostgaard Andersen.

Privat er Holger Rostgaard Andersen bosat i Haderslev og gift med Mette, og sammen har de tre børn i alderen 13-18 år.

Annonce