Ny beredskabschef i Gribskov Kommune

Henrik Sass Christensen

Gribskov Kommune har ansat Henrik Sass Christensen som ny beredskabschef. Den nye beredskabschef skal varetage den overordnede administrative og økonomiske styring samt ledelsen af Gribskovs brand- og redningsberedskab, som har to brandstationer. Henrik Sass Christensen kommer fra en stilling som operativ leder i Roskilde Brandvæsen.

Gribskov Beredskab består af to brandstationer, der bemandes med deltidsbrandfolk, samt et mindre administrativt team, som varetager indsatsledelse og forebyggende opgaver. Ny chef for dette beredskab bliver den 42-årige Henrik Sass Christensen.

”Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle, at vi har ansat Henrik Sass Christensen som beredskabschef. Henrik kommer med netop de kompetencer, som vi har efterspurgt. Vores redningsberedskab er stadig relativt nyt, og derfor er det meget positivt at få en stærk faglig og visionær profil ind, som vil fortsætte den implementering og gode udvikling til fordel for vores borgeres tryghed. Jeg glæder mig meget til samarbejdet”, siger kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen.

Gribskov Kommune besluttede at udtræde af det fælleskommunale Frederiksborg Brand & Redning og genetablere eget redningsberedskab pr. 1. januar 2021. I den sammenhæng blev opgaven hjemtaget, og den nuværende organisation blev bygget op omkring opgaven.

Har tidligere været chef for brandstationerne

Henrik Sass Christensen er oprindeligt uddannet redder, og han har arbejdet mange år hos Falck, herunder også som leder. Han har desuden i en periode været leder for brandfolkene på stationerne i Gilleleje og Helsinge, så det er kendt terræn for den nye beredskabschef. Senest kommer Henrik Sass Christensen fra en stilling som operativ leder i Roskilde Brandvæsen.

”Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen af Gribskov Beredskab sammen med de engagerede medarbejdere på de to brandstationer i Gilleleje og Helsinge. Der er rigtig mange spændende opgaver, og dem glæder jeg mig til at løse, både på tværs af afdelinger internt i organisationen og på eksternt niveau. Ambitionen om at være et borgernært brandvæsen med fokus på lokalforankring tiltaler mig meget”, siger Henrik Sass Christensen.

Henrik Sass Christensen tiltræder den 1. oktober 2023.

Annonce