Ny beredskabschef på Bornholm

Klaus Rønne Jensen, Louise Lyng Bojesen og Palle Kreutzberg Tourell. Foto: Bornholms Regionskommune

Centerchefen for Natur, Miljø og Fritid i Bornholms Regionskommune, Louise Lyng Bojesen, bliver ny beredskabschef i kommunen. Hun overtager opgaven fra den hidtidige beredskabschef, Palle Kreutzberg Tourell, der fortsætter som chef for vej- og havneområdet. Samtidig tiltræder Klaus Rønne Jensen en nyoprettet stilling som viceberedskabschef.

Fremover indgår det bornholmske beredskab i afdelingen Beredskab, Idræt og Folkeoplysning i Bornholms Regionskommune. Afdelingen ledes af Klaus Rønne Jensen, der tidligere har været områdeleder for Falck på Bornholm. I forhold til beredskabet bliver han daglig leder med titel af viceberedskabschef.

Posten som beredskabschef varetages fremover af Louise Lyng Bojesen, der er centerchef for Natur, Miljø og Fritid, hvorunder den nye afdeling for Beredskab, Idræt og Folkeoplysning hører. Louise Lyng Bojesen vil varetage posten som beredskabschef sideløbende med arbejdet som centerchef.

Den hidtidige beredskabschef, Palle Kreutzberg Tourell, fortsætter som chef for regionskommunens afdeling for Veje og Havne.

Organisationsændringen træder i kraft den 1. juni 2022.

Annonce