Ny beredskabsdirektør tiltrådt i Randers-Favrskov-Djursland

Foto: Beredskab & Sikkerhed

Morten Sønderby er nu tiltrådt som direktør for Beredskab & Sikkerhed i Randers-Favrskov-Djursland. Formanden for beredskabskommissionen, Nils Borring, bød velkommen til Morten Sønderby ved en reception. Nils Borring gav i sin tale udtryk for, at de fire ejerkommuner glæder sig til at sætte den rette kandidat ved roret i en velfungerende organisation.

”Vi mener, at vi har et veldrevet og velfungerende beredskab – måske endda et af Danmarks bedste. Men måske kan du alligevel gøre det endnu bedre, for du kommer med friske øjne og masser af erfaring. Jeg er sikker på, at du sammen med mandskabet kan videreudvikle beredskabet til gavn for medarbejdere, samarbejdspartnere og ikke mindst alle de borgere og virksomheder, der har glæde af jeres hjælp, når alarmen går”, sagde Nils Borring.

Morten Sønderby holdt også tale ved receptionen og gav ligeledes udtryk for, at han glæder sig til at komme i gang med at lære organisationen og alle samarbejdspartnere at kende:

”Jeg har fulgt udviklingen af Beredskab og Sikkerhed tæt. Vi har et veldrevet beredskab, som er godt rustet til håndtering af vores daglige opgaver og de udviklingsmuligheder, vi har”. Og så fremhævede han den største medarbejdergruppe i beredskabet:  Deltidsbrandfolkene.

”Jeg har meget stor respekt for vores deltidsbrandmænd, for de kan noget dobbelt. Ofte har de faglig erfaring ved siden af det brandtekniske. Som eksempelvis tømrer eller elektriker, og det kommer os til stor gavn i hver eneste opgave”, sagde Morten Sønderby.

Morten Sønderby er uddannet cand.scient.pol., og han kommer fra en stilling som regionsdirektør i Falck, hvor han har været ansvarlig for ambulancedrift samt flere forskellige anlægs-, innovations- og udviklingsopgaver.

Privat bor Morten Sønderby i Lystrup ved Aarhus med sin hustru og deres tre børn.

Annonce