Bestyrelsesformand takker afgående beredskabsdirektør

Fra 1. maj 2019 skifter Beredskab og Sikkerheds direktør, Kasper Sønderdahl, til stillingen som direktør for Østjyllands Brandvæsen. Formanden for Beredskab og Sikkerheds bestyrelse, borgmester Nils Borring, takker Kasper Sønderdahl for indsatsen: ”Opgaven med at samle beredskaberne i kommunerne var udfordrende sammenholdt med de store besparelseskrav, men jeg synes, Kasper har løftet opgaven over al forventning”.

Den 42-årige Kasper Sønderdahl er i dag direktør for Beredskab og Sikkerhed, der dækker kommunerne Randers, Syddjurs, Norddjurs og Favrskov. Som tidligere omtalt skal han 1. maj 2019 være direktør for Østjyllands Brandvæsen.

Nils Borring, der er borgmester i Favrskov Kommune og formand for bestyrelsen og beredskabskommissionen, ønsker ham tillykke med jobbet:

”Jeg vil gerne sige Kasper tak for de fire år, han har haft hos os og for de fine resultater, som er opnået sammen med alle vores ansatte, frivillige og med Beredskabskommissionen. Selve opgaven med at samle beredskaberne i kommunerne var udfordrende sammenholdt med de store besparelseskrav, men jeg synes, Kasper har løftet opgaven over al forventning. Jeg hilser også med tilfredshed, at Kasper har tilbudt at være os behjælpelig med at sikre kontinuitet i ledelsen frem til ansættelsen af en ny beredskabsdirektør i Beredskab & Sikkerhed”.

Tættere samarbejde mellem beredskaberne

Kasper Sønderdahl understreger også selv, at det har været en stor fornøjelse at stå i spidsen for etableringen og udviklingen af Beredskab og Sikkerhed.

”Jeg er dybt taknemmelig for den tillid, som borgmestre, Beredskabskommissionen og medarbejderne har vist mig i de seneste fire år. I Østjylland venter en del spændende udfordringer, og det er min fornemmeste opgave at sikre en ordentlig ramme, som medarbejdernes engagement kan vokse i. Det har jeg gjort i Randers, Favrskov og på Djursland, og det kommer jeg også til at gøre i Østjyllands Brandvæsen. Vi kommer til at se et endnu tættere samarbejde imellem de to beredskaber med det ene formål at sikre alle østjyder mest mulig tryghed”, siger Kasper Sønderdahl.

Annonce