Nyt beredskab har fået sit navn: Beredskab 4K

Det nye, fælleskommunale beredskab for Greve, Høje-Taastrup, Ishøj og Vallensbæk kommuner har i dag officielt fået sit navn: Beredskab 4K. Navnet blev præsenteret af beredskabschef Dennis Ottosen, der samtidig præsenterede det første køretøj, som er blevet forsynet med beredskabets nye logo.

Det nye Beredskab 4K er et af de tre beredskaber, der oprettes, når Østsjællands Beredskab bliver opløst fra årsskiftet.

”Det er den sjoveste og mest underholdende proces, som jeg har været med i”, fortalte beredskabschef Dennis Ottosen om beslutningsprocessen frem mod det nye navn, som han sammenlignede med at navngive et barn, som både er et barn af en skilsmisse og et barn af et nyt ægteskab.

”Navnet skulle være meningsfuldt, det skulle ikke kunne misforstås, og det skulle ikke være let at fordreje. Det skulle også være kort, grafisk velegnet, unikt og registrérbart som varemærke. Så dér er vi nået i mål”, sagde den nytiltrådte beredskabschef.

”Det navn, vi har valgt, er et navn, der er fuldstændigt uden historie. Det er et navn, der er fuldstændigt uden nogen forankring. For mig er det et navn, som absolut ikke ligger lige til højrebenet for et beredskab. Det, der er det fede ved det, er at I hver især får lov til at sætte det navn på landkortet”, lød budskabet til de forsamlede medarbejdere.

Annonce