Tidligere politimand bliver beredskabschef i Odense

Mogens Bjerregaard. Arkivfoto

Det bliver en tidligere politimand, som fremover skal stå i spidsen for et af landets største brandvæsener, Odense Brandvæsen. Odense Kommune har ansat den 46-årige Mogens Bjerregaard som ny beredskabschef – en stilling, som Mogens Bjerregaard dog har været konstitueret i siden oktober 2009, hvor den mangeårige beredskabschef, Peter Staunstrup, måtte forlade sin stilling.

Mogens Bjerregaard er uddannet politibetjent og har bl.a. arbejdet som vicepolitiinspektør i Rigspolitiet, sektionschef i Banedanmark og været udsendt til Irak som assistent for chefpolitiinspektør Kai Vittrup. Senest var Mogens Bjerregaard kontorchef i Odense Kommune, hvor han var ansvarlig for området rekruttering og løn.

Den 7. oktober 2009 blev Mogens Bjerregaard konstitueret i stillingen som beredskabschef, da den daværende beredskabschef, Peter Staunstrup, fratrådte sin stilling efter lang tids kritik fra medarbejderne i brandvæsenet.

“Med Mogens Bjerregaard får vi en meget kompetent beredskabschef”, siger administrationschef Leif Hansen, Odense Kommune. “Hans mangeårige erfaring fra politiet og som leder gør Mogens Bjerregaard til en yderst kvalificeret chef. Vi er meget glade for, at Mogens havde lyst til at fortsætte det gode arbejde, han har indledt hos Odense Brandvæsen og jeg er glad for, at et enigt ansættelsesudvalg står bag ansættelsen”, siger Leif Hansen.

“Det er med stor glæde, at jeg fortsætter i jobbet som beredskabschef. Da jeg tiltrådte som konstitueret chef i oktober sidste år, regnede med, at det kun var for en begrænset periode, og at jeg skulle tilbage til mit oprindelige job bagefter. Men jeg har fundet ud af, at Odense Brandvæsen lige er stedet for mig. Der er tilpas med udfordringer, både fagligt og ledelsesmæssigt, og en fantastisk stab af engagerede medarbejdere og lederkolleger. Så jeg ser også frem til at fortsætte det spændende arbejde”, siger Mogens Bjerregaard.

Annonce