Danny reddede beboer ud fra brændende lejlighed

Foto: Københavns Politi

En tidlig morgen i august sidste år blev 37-årige Danny og hans hustru opmærksomme på en brand i en lejlighed i deres lejlighedskompleks på Amager. Branden var begyndt i en lejlighed på 4. sal, og i den lå en person og sov. Danny handlede hurtigt, og det lykkedes ham at redde beboeren ud. Det har han nu fået en belønning for.

Da han havde opdaget branden, løb Danny via tørloftet hen til lejligheden, bankede på og fik beboeren – der havde fået forbrændinger på hånd og hår – sikkert ud. Kort efter kom redningspersonale og kunne slukke branden og tilse borgeren.

“Havde det ikke været for Dannys hurtige og modige reaktion, da han blev opmærksom på branden, havde personen i lejligheden formentlig ikke overlevet. Derfor vil vi gerne hylde Danny for den flotte indsats”, siger politidirektør Anne Tønnes fra Københavns Politi.

Danny modtog – sammen med 11 andre heltemodige borgere – en dusør fra politiet for en imponerende indsats. Det skete ved en ceremoni på Politigården i København, hvor politidirektør Anne Tønnes overrakte diplomer og takkede dusørmodtagerne.

Annonce