Politiet: Færdselsuheld skal IKKE filmes

I sidste weekend omkom en mand i et færdselsuheld på Holbækmotorvejen. Men i forbindelse med politiets arbejde på stedet bemærkede betjentene, at flere forbipasserende bilister på motorvejen havde travlt med at filme ulykkesstedet med deres mobiltelefoner. Derfor kommer Midt- og Vestsjællands Politi nu med en klar udmelding: ”Det er forkert, farligt og i øvrigt også forbudt at dele”.

Den tragiske ulykke skete i sidste weekend ved Torkilstrup rasteplads på Holbækmotorvejen ved Kirke Saaby. Her omkom en 65-årig mand, da han i meget høj fart påkørte en lastbil på rastepladsen.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet, og første vognbane blev afspærret imens, og der blev opsat en skiltevogn. I forbindelse med politiets arbejde på stedet bemærkede betjentene, at flere forbipasserende bilister på motorvejen havde travlt med at filme ulykkesstedet med deres mobiltelefoner, hvilket resulterede i flere påtaler.

”Hvis uheldet var ude, hvad ville du selv tænke, hvis du eller en af dine nærmeste blev filmet? Eller endda fik delt billeder af ulykken offentligt? Det er forkert, farligt og i øvrigt også forbudt at dele”, lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

En bilist valgte sågar at passere rastepladsen på motorvejen for derefter at bakke ind på rastepladsen via udkørslen, fordi han gerne ville købe en hotdog. Han kan forvente at høre nærmere fra Midt- og Vestsjællands Politi for den opførsel.

Annonce