Politiet takkede borgere for hjælp efter at ældre mand blev stukket med kniv

Foto: Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi har uddelt en dusør til Inger og Ronni, fordi de viste ekstraordinær handlekraft og mod, da de hjalp en ældre mand, som uden for en boligopgang i Vejle var blevet stukket med kniv af en yngre mand. Den yngre mand var stadig til stede og havde en kniv i hånden. Inger og Ronni reagerede hurtigt, og fik trukket den ældre mand ind i opgangen, hvor de opholdt sig.

Ved episoden den 3. februar 2024 ringede Inger og Ronni straks 1-1-2, fik undersøgt den ældre mands skader og holdt samtidig øje med den yngre mand uden for opgangen.

Sydøstjyllands Politi ankom herefter hurtigt til stedet og fik anholdt den yngre mand. Ambulancen ankom også hurtigt til stedet, og de tog sig af den ældre mand og hans skader.

”Inger og Ronni får en dusør overrakt på grund af deres ekstraordinære og modige indsats. Jeg skal på vegne af den forurettede også sige dem stort tak. Han er meget taknemmelig og glad for, at deres indsats bliver anerkendt”, fortæller vicepolitiinspektør Jens Lyng Michelsen fra Sydøstjyllands Politi.

Den yngre mand blev den efterfølgende dag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i surrogat. Sagen er fortsat en verserende.

Annonce