Ambulanceredder fik indre kvæstelser da ambulance kolliderede med hjemmeplejebil

En 34-årig kvindelige ambulanceredder blev onsdag aften bragt til Rigshospitalet med indre kvæstelser, efter at en ambulance med udrykning var kollideret med en hjemmeplejebil i Greve. Redderens tilstand er dog ikke kritisk. En 69-årig patient i bårerummet, ambulancens 41-årige fører samt den 49-årige fører af hjemmeplejebilen slap fra uheldet uden alvorlige skader.

Onsdag kl. 21.33 skete et sammenstød i lyskrydset Mosede Landevej/Blågårdsvej i Greve, hvor en ambulance under udrykning stødte sammen med en personbil.

Ambulancen kørte ad Mosede Landevej mod nordvest og skulle ligeud i krydset. Ad Blågårdsvej mod sydvest kørte en hjemmeplejebil fra Greve Kommune, som blev ført af en 49-årig kvinde fra Greve. Sammenstødet skete midt i krydset og resulterede i, at ambulancen væltede om på siden.

I ambulancens bårerum befandt sig en 69-årig mandlig patient og en 34-årig kvindelig ambulanceredder. Patienten kom ikke alvorligt til skade under uheldet, men blev kørt til sygehuset til observation. Den 34-årige ambulanceredder blev kørt til Rigshospitalet til behandling for indre kvæstelser, men hun var ikke i kritisk tilstand. Føreren af ambulancen, en 41-årig ambulanceredder, slap fra uheldet med overfladiske skrammer. Den 49-årige fører af personbilen slap uskadt fra uheldet.

En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet samt de implicerede køretøjer. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne ved uheldet.

Krydset var spærret, mens beredskabet arbejdede på stedet frem til kl. 23.20.

Annonce