Påbud: Slut med førstehjælpskurser

Fra i morgen må der ikke gennemføres førstehjælpskurser i regi af organisationer, som indgår i Dansk Førstehjælpsråd. Det fremgår af et påbud, som Dansk Førstehjælpsråd netop har udsendt til førstehjælpsinstruktørerne på baggrund af den aktuelle trussel fra corona-virus. Påbuddet er ifølge Dansk Førstehjælpsråd gældende indtil videre, men rådet følger løbende situationen.

”Dansk Førstehjælpsråd har dags dato besluttet at standse gennemførelsen af alle planlagte førstehjælpskurser. Det forventes derfor, at der pr. 12. marts 2020 ikke gennemføres nogen førstehjælpskurser i regi af Dansk Førstehjælpsråd”, skriver Dansk Førstehjælpsråd i et påbud til førstehjælpsinstruktørerne.

”Påbuddet om ikke at afvikle førstehjælpskurser er gældende indtil videre. Rådet følger situationen nøje og vil mandag den 16. marts 2020 revurdere situationen”, fremgår det.

Dansk Førstehjælpsråd har bl.a. Beredskabsforbundet, Beredskabsstyrelsen, Danske Beredskaber, Dansk Folkehjælp, Falck, Forsvaret og Røde Kors som medlemmer.

Annonce