Pansret ambulance kolliderede med varevogn

Arkivfoto: Rasmus Skaftved

En 42-årig mand slap med skrammer, da hans varevogn tirsdag eftermiddag blev ramt af en pansret ambulance på Flyvestation Aalborg. Ulykken skete under et kursus i udrykningskørsel, hvor førerne af de to køretøjer tilsyneladende misforstod hinanden, hvilket resulterede i en frontalkollision.

Nordjyske.dk skriver, at medarbejdere fra flyvestationen deltog i et AMU-kursus i udrykningskørsel. I kurset indgik en af forsvarets pansrede ambulancer, og det var denne ambulance, som omkring kl. 14.50 kolliderede med en varevogn. “De to personer i bilerne misforstod åbenbart hinanden i forbindelse med en undvigemanøvre og stødte frontalt sammen”, siger vagtchef Poul Badsberg fra Nordjyllands Politi.

Beredskabscenter Aalborg blev tilkaldt, da den 42-årige fører af varevognen var fastklemt. Han blev kørt til Aalborg Universitetshospital, men er sluppet fra ulykken med skrammer.

Kursuscenter Vest stod for kurset. “Vi skal have set på, hvordan det kunne ske, og hvordan vi kan undgå, at det sker i fremtiden. Det må bare ikke ske”, siger afdelingschef Bjarne Knudsen fra Kursuscenter Vest til Nordjyske.dk.

Annonce