Udskældt socialdemokrat siger undskyld til reddere

Socialdemokraternes politiske ordfører i Region Sjælland, Tommy Kamp, har de seneste dage fastholdt, at han ikke ville sige undskyld for sine udtalelser om reddernes overenskomst – udtalelser, som redderne har betegnet som uhørte. Nu har Tommy Kamp imidlertid skiftet mening, og han siger undskyld til redderne, og samtidig siger han, at han godt forstår, at de er vrede.

En uge er gået, hvor Falck-redderne og de lokale 3F-afdelinger har vendt Socialdemokraterne ryggen. Redderne er rasende over politikerens manglende kendskab til overenskomsten med 3F.

“Set i bakspejlet kan jeg godt se, at mine udtalelser kan misforstås. Nu er de taget ud af en sammenhæng i den forbindelse, jeg mente det. Det har ikke været min hensigt at mene, at Falck-redderne ikke passede deres arbejde, og det har heller ikke været min hensigt at blande mig i overenskomsterne. Så det forstår jeg godt, at de er vrede over, og det vil jeg godt undskylde”, siger Tommy Kamp i dag til P4 Sjælland.

Tommy Kamp fortæller, at han vil forsøge at få en dialog med 3F om forløbet, og om hvordan det kan gøres bedre næste gang.

Annonce