Dansk Autohjælp lukker to stationer

Fremover vil Dansk Autohjælp dække hele Nordvestsjælland fra én station. En ny station i Tølløse skal således erstatte selskabets nuværende stationer i Nykøbing Sjælland, Kalundborg og Nr. Jernløse. Samtidig skal et nyt disponeringscenter overtage styring af alle Dansk Autohjælps opgaver på Sjælland.

I dag har Dansk Autohjælp stationer ved Nykøbing Sjælland, Kalundborg og Nr. Jernløse. Ejeren af stationen i Nr. Jernløse, Bo Hansen, stopper imidlertid i selskabet, mens ejerne af stationerne i Nykøbing Sjælland og Kalundborg går sammen om at oprette en ny station, Dansk Autohjælp Nordvestsjælland, der fremover skal dække hele det nordvestsjællandske område fra en ejendom i Tølløse, skriver Nordvestnyt.

Både i Nykøbing Sjælland og Kalundborg har Dansk Autohjælp tre fuldtidsansatte, der følger med til Tølløse, og desuden skal der ansættes enkelte flere, da stationen også skal dække Holbæk-området, som i dag hører under stationen i Nr. Jernløse.

Den nye station skal være på plads den 1. august 2017, hvor der også sker andre ændringer i Dansk Autohjælp. ”Fra 1. august indrettes der et disponeringscenter i Køge, hvorfra alle opgaverne på Sjælland vil blive styret. Det er for at undgå for mange tomme ture. Det er for at gøre det mere rentabelt, og der er også et miljøaspekt i det”, forklarer Lars Hellmann, der sammen med Brian Olsen bliver ejer af Dansk Autohjælp Nordvestsjælland.

Annonce