Redningsgruppens sidste selskab er nu under konkursbehandling

Det sidste af de mange selskaber, som har udgjort Redningsgruppen, er nu taget under konkursbehandling. Tidligere har myndighederne bedt Skifteretten i Aarhus om at tvangsopløse tre andre selskaber i koncernen, mens et femte selskab i foråret blev tvangsopløst efter at være gået konkurs.

Det er selskabet Redningsgruppen A/S Danmark Holding, som er taget under konkursbehandling af Skifteretten i Aarhus. Selskabet er moderselskab for RKDK Vagtcentral, RKDK Autohjælp/Vejhjælp og RGDK Brand og Redning, som alle er under tvangsopløsning.

Kurator er advokat Christian Jul Madsen, Rådhuspladsen 3, 8000 Aarhus C. Skifteretten opfordrer enhver, der har fordring eller andet krav mod Redningsgruppen A/S Danmark Holding, til inden fire uger at anmelde sit krav til kurator.

Redningsgruppen hed oprindeligt Vejpatruljen, og selskabet udførte med base i Middelfart forskellige autohjælps- og redningsopgaver. I 2011 opstod så selskabet Dansk Redningskorps, som dog hurtigt skiftede navn til Redningskorps Danmark. Dengang var ambitionerne store, og Redningskorps Danmark med direktør Henrik Kalmer i spidsen bebudede, at man ville blive en stor aktør indenfor både brandslukning, ambulancekørsel, sygetransport og autohjælp.

Annonce