SOS Dansk Autohjælp i Nordvestsjælland kaster håndklædet i ringen

Det er snart slut med SOS Dansk Autohjælps lokale station i Nordvestsjælland, der har adresse i Tølløse. Selskabet bag stationen – SOS Dansk Autohjælp Nordvestsjælland ApS – har besluttet at indstille forretningen, fordi driften ikke er rentabel. I stedet bliver det SOS Dansk Autohjælps selskab i Køge, som skal yde assistancerne i Nordvestsjælland fra ”en mindre station” i lokalområdet.

Selskabet SOS Dansk Autohjælp Nordvestsjælland ApS blev oprettet i 2017, hvor de daværende stationer i Nykøbing Sjælland, Kalundborg og Nr. Jernløse blev lagt sammen til en ny station i Tølløse, der i dag dækker hele Nordvestsjælland. Ejerne af stationerne i Kalundborg og Nykøbing Sjælland dannede det nye selskab, mens ejeren af stationen i Nr. Jernløse benyttede lejligheden til at stoppe.

Som BeredskabsInfo kunne berette i juni, er SOS Dansk Autohjælp Nordvestsjælland imidlertid kommet i alvorlige økonomiske vanskeligheder. Og nu har ejerne så besluttet helt at indstille forretningen, da de ikke mener, at driften kan blive rentabel med det nuværende setup hos SOS Dansk Autohjælp. SOS Dansk Autohjælp Nordvestsjælland har 11 medarbejdere.

I stedet bliver det SOS Dansk Autohjælp Vestsjællands ApS, som fra 1. november 2019 overtager dækningen af Nordvestsjælland. Selskabet har hovedsæde i Køge og en station i Slagelse. Nordvestsjælland vil blive dækket fra ”en mindre station” i lokalområdet. Samme selskab overtog tidligere på året et andet dækningsområde, da SOS Dansk Autohjælps station i Tappernøje forlod selskabet i utilfredshed.

Annonce