Viking får stor kontrakt på assistanceydelser til fem kommuner

Den nyeste spiller på det danske autohjælpsmarked, Viking, har indgået en stor kontrakt med Beredskab Øst, som indebærer, at Viking skal levere autohjælp til ca. 800 køretøjer i beredskabets fem ejerkommuner. Udover autohjælp skal Viking også fjerne og registrere trafikdræbte dyr samt sørge for, at blandt andet børnehavernes heste og får kommer til dyrlægen.

Beredskab Øst administrerer aftalerne om autohjælp og assistance til dyr på vegne af ejerkommunerne Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Herlev og Lyngby-Taarbæk. Og den nye kontrakt med Viking er med til at sikre, at Beredskab Øst kan realisere de krævede besparelser, uden at det operative brandberedskab påvirkes.

”Beredskab Øst er tilfredse med, at det har været muligt at indgå denne aftale, som med den nuværende konkurrence, der er i markedet, medvirker til at realisere de besparelser, som er blevet pålagt de kommunale beredskaber. Det er vigtigt, at opgaveløsningen håndteres professionelt, og Viking er en stor aktør på det nordiske marked”, siger beredskabschef Rasmus Storgaard Petersen fra Beredskab Øst.

Viking har sine rødder i Norge og gik ind på det danske marked i 2014. I dag råder selskabet over omkring 200 assistancekøretøjer i Danmark, fordelt på 29 stationer, som primært drives af lokale stationsejere.

“Vi ser meget frem til samarbejdet med Beredskab Øst, hvor Viking skal levere vejhjælpsydelser, bjergning af køretøjer, opsamling af døde dyr samt transport af dyr”, siger Vikings danske country manager, Dukica Johansen.

Annonce