Autosprøjte smadret mod træ

Arkivfoto

En autosprøjte med fire brandfolk fra Vilsbæk Frivillige Brandværn blev ved middagstid knust mod et træ, da den var på vej retur efter en udrykning til Kliplev Plejehjem. Tre af de fire brandfolk kom til skade ved ulykken, og de blev kørt til traumecenteret på Aabenraa Sygehus, men de er tilsyneladende sluppet billigt fra ulykken.

“Situationen er kort den, at brandbilen i en mindre venstresvingskurve ser en modkørende, hvorefter brandbilens fører ønskede at rette køretøjet op. Det førte til, at et træ blev påkørt, da brandbilens bagerste hjul ramte rabatten”, forklarer vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Michael Skaarup, til Jydske Vestkysten.

Der blev tilkaldt tre ambulancer og en lægebil, og de tre tilskadekomne brandfolk blev kørt til traumecenteret på Aabenraa Sygehus. Har har de natten over været indlagt til observation, men de ser ud til at være sluppet fra ulykken uden alvorlige skader.

Ifølge beredskabets indsatsleder på stedet er der formentlig sket det, at autosprøjten er kommet ud i den højre rabat, da den prøvede at undgå en modkørende bil. Derved kom de 2,5 tons vand, der også er i brandbilen, i selvsving. Autosprøjten styrede derefter over i den modsatte side af vejen, hvor den blev knust mod et større træ.

Alarmen på Kliplev Plejehjem blev i øvrigt udløst af noget damp i forbindelse med madlavning, skriver Jydske Vestkysten.

Annonce