Helsingør Kommune har ansat sin nye beredskabschef

Efter Helsingør Kommunes beslutning om at forlade Nordsjællands Brandvæsen, er kommunen nu ved at etablere et selvstændigt beredskab. Manden i spidsen for det nye beredskab bliver Søren Lundhild, der kommer fra en stilling som viceberedskabschef i Slagelse Kommune – og som indtil denne kommunes udtræden af Vestsjællands Brandvæsen var udset til at blive brandvæsenets første operative chef.

Det nye Helsingør Kommunes Beredskab ventes at være på plads i løbet af sommeren, og den 1. maj 2016 tiltræder Søren Lundhild som beredskabschef.

Søren Lundhild kommer fra en stilling som viceberedskabschef i Slagelse Kommune og har mere end 30 års erfaring på beredskabsområdet, bl.a. som tovholder på de store tunneløvelser under Storebælt og på internationale specialberedskaber. Som chef for beredskabet i Skælskør og Korsør kommuner og som ansvarlig for Lejre Kommunes Brandvæsen har Søren Lundhild desuden erfaringer fra store organisatoriske omstillinger og sammenlægninger og er vant til samtidig at samarbejde med det politiske niveau.

Søren Lundhild glæder sig meget til at tage hul på de nye opgaver i Helsingør Kommune:

”Helsingør kommune er en spændende kommune, som har valgt at skabe et godt grundlag, for at sikre deres borgere det bedste beredskab i fremtiden. Det er beredskabsfagligt en meget inspirerende opgave, som jeg ydmygt vil tage fat om sammen med politikere, medarbejdere og samarbejdspartnere til glæde og gavn for alle borgerne i kommunen”, siger den kommende beredskabschef.

Helsingørs kommunaldirektør, Stine Johansen, ser frem til samarbejdet med den nye chef for kommunens beredskab:

”Inden længe er vi klar til at slå dørene op til vores nye Helsingør Kommunes Beredskab – og nu har vi også beredskabschefen på plads. Vi er godt i gang med at opbygge et stærkt beredskab for vores borgere i Helsingør Kommune. I Søren Lundhild får vi en super kompetent og erfaren chef, og jeg glæder mig meget til samarbejdet”.

Annonce