Hovedstadens Beredskab vandt Danmarksmesterskabet i FireFit-konkurrencen

Årsmødet for Danske Beredskaber fik i år for første gang også besøg af den internationale brandmandskonkurrence FireFit. I finalen om Danmarksmesterskabet stod dysten mellem holdet fra Beredskabsstyrelsen og holdet fra Hovedstadens Beredskab. Efter et hæsblæsende finaleløb stod det klart, at to brandfolk fra Specialtjenesten i Hovedstadens Beredskab vandt konkurrencen.

I FireFit konkurrerer deltagere på en bane, der indeholder en række momenter fra brandmandsfaget. Konkurrencen er fysisk krævende og stiller store krav til deltagernes fysik og teknik.

Hovedstadens Beredskab stillede med tre hold til konkurrencerne: Et hold til Danmarksmesterskabet, hvor man konkurrerede mod de øvrige beredskaber og Beredskabsstyrelsen, samt to hold i den europæiske konkurrence, hvor man konkurrerede mod europæiske kolleger.

Specialtjenesten vandt

I finalen om Danmarksmesterskabet stod dysten mellem holdet fra Beredskabsstyrelsen og holdet fra Hovedstadens Beredskab. Efter et hæsblæsende finaleløb stod det klart, at to brandfolk fra Specialtjenesten i Hovedstadens Beredskab, Simon og Niels Olaf, vandt DM i FireFit.

Niels Olaf gennemførte finalen i tiden 01:44:87 og Simon i 01:55:76, hvilket gav en samlet holdtid på 03:44:63. Andenpladsen gik til holdet fra Beredskabsstyrelsen, der kom ind i en flot holdtid på 04:05:77.

Niels Olaf var den hurtigste til at gennemføre banen ved Danmarksmesterskabet.

Et særligt hold fik lov til at indlede løbene ved Danmarksmesterskabet. Beredskabsdirektør Jakob Vedsted Andersen fra Hovedstadens Beredskab stillede op sammen med sin kollega fra Bornholm, beredskabschef Louise Lyng Bojesen. De to chefer gennemførte den hårde bane i den flotte tid 12:55:52.

Annonce