Nordsjællands Brandvæsen skal drive nyt hjælpemiddeldepot for tre kommuner

Google Maps
Brandstationen i Nærum

Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal er gået sammen om et fælles hjælpemiddeldepot, der skal drives af Nordsjællands Brandvæsen. Hjælpemiddeldepotet, der er placeret ved brandstationen i Nærum, bliver indviet onsdag med deltagelse af borgmestrene fra de tre kommuner.

Det er Nordsjællands Brandvæsen, der kommer til at stå for den daglige drift af det nye hjælpemiddeldepot. Hos Nordsjællands Brandvæsen har man god erfaring med den fælleskommunale drift, idet brandvæsenet i forvejen driver en hjælpemiddelcentral for Fredensborg og Helsingør kommuner.

Central placering

”Vi kommer med en ekspertise og erfaring omkring driften, som vil komme borgerne til gode, men som også kan hjælpe med at indfri de forventede besparelser”, siger beredskabsdirektør Lars Rosenwanger fra Nordsjællands Brandvæsen.

Det er ikke tilfældigt, at det fælleskommunale hjælpemiddeldepot kom til at ligge i Nærum tæt op ad motorvejen. Dels har Nordsjællands Brandvæsen en brandstation dér, dels ligger Nærum nogenlunde i midten af det geografiske område, som de tre kommuner dækker, og dels ligger depotet lige ved motorvejen, så det er let at komme dertil både fra Hørsholm og Lyngby-Taarbæk og naturligvis også fra Rudersdal Kommune.

Annonce