Østjyllands Brandvæsen henter ny direktør hos nabobrandvæsenet

Kasper Sønderdahl

Østjyllands Brandvæsens nye direktør hedder Kasper Sønderdahl, og han kommer fra en stilling som direktør for nabobrandvæsenet Beredskab & Sikkerhed, som dækker Randers, Favrskov og Djursland. Kasper Sønderdahl er 42 år gammel, og han er uddannet cand.merc.jur. Han er desuden i gang med at færdiggøre en Master of Public Governance.

Kasper Sønderdahl har siden 2015 stået i spidsen for at samle brandvæsenerne i Randers, Favrskov og på Djursland til en helt ny beredskabsenhed, Beredskab & Sikkerhed.

Han har en fortid som chef for arbejdsmiljø og risikostyring i Vestas og som sikkerhedschef i Muskelsvindfonden, hvor han blandt meget andet havde den operative ledelse af vagtmandskab og præhospitalt mandskab under afvikling af flere end 200 koncert- og kulturbegivenheder. Han har også tidligere været beredskabsplanlægger i Aarhus Brandvæsen og paramediciner hos Responce og ambulancetjenesten i Region Syddanmark.

Forventer en kommunikerende direktør

”Med Kasper Sønderdahl får Østjyllands Brandvæsen en virkelig dygtig direktør, der både har en imponerende erfaring med beredskab og forandringsledelse. Kasper Sønderdahl har stået i spidsen for at lægge beredskaber sammen på en måde, hvor medarbejderne var med i processen og følte, at de blev taget alvorligt, samtidig med, at han har skabt en effektiv organisation. Så jeg er meget glad for, at Kasper Sønderdahl har villet påtage sig opgaven”, siger Bünyamin Simsek, der er formand for bestyrelsen i Østjyllands Brandvæsen.

”Jeg er rigtig glad for, at vi i ansættelsesudvalget var enige om at pege på Kasper Sønderdahl. Jeg har en stærk forventning om, at vi får en meget kommunikerende direktør, som er aktivt deltagende i vores hverdag og som kan bidrage til at skabe gennemsigtighed i ledelsen. Vi har et stort behov for at få skabt tillid i vores organisation, og det er jeg sikker på, at vi kan sammen med ham”, siger Søren Nitschke, der er tillidsmand for FOA og har siddet med i ansættelsesudvalget.

Annonce