Politiet: Fire naturbrande kan være påsat

Fire forskellige naturbrande i området omkring Kruså og Padborg bliver i øjeblikket efterforsket af lokalpolitiet i Aabenraa. Det drejer sig om mindre brande i henholdsvis Kelstrup Plantage, Frøslev Plantage og i Kiskelund Plantage. Politiet har mistanke om, at brandene er påsat af en gerningsmand fra lokalområdet.

Ved brandene i Kelstrup Plantage og Frøslev Plantage har politiet fundet spor, der kunne tyde på, at brandene måske kunne være påsat.

Ved den seneste brand, i Kiskeklund Plantage, blev der fundet en mindre kasse og et par poser, som politiet i første omgang frygtede kunne indeholde sprængfarligt materiale. For en sikkerheds skyld valgte politiet derfor at afspærre området og tilkalde bomberydderne fra Skive Kaserne. Bomberydderne fik undersøgt tingene og kunne heldigvis konstatere, at der kun var tale om ufarligt byggeaffald, der var efterladt i skoven.

”Det er for tidligt endnu at pege på enkeltpersoner, men politiet vil ikke udelukke, at der skal søges efter en gerningsmand i lokalområdet. Derfor opfordrer politiet alle, der færdes i skovene til at holde øjnene åbne og til at kontakte politiet med oplysninger om ting eller personer, man mener kan have interesse for sagen”, lyder det fra lokalpolitiet i Aabenraa.

Annonce