Autosprøjte stjålet – og kørt ind i mur

Google Streetview
Falck i Grindsted.

Falck i Grindsted har i nat fået stjålet stationens autosprøjte, der herefter er blevet kørt ind i en mur ved et lokalt supermarked. Endvidere er der blevet begået hærværk på brandstationen. Politiet har anholdt en 26-årig mand, der nu er sigtet for at stå bag både tyveriet og hærværket hos Falck samt andre tilfælde af hærværk i området.

Tyveriet af autosprøjten og hærværket på Falck-stationen i Grindsted blev opdaget tidligt fredag morgen, og nogenlunde samtidigt opdagede en håndværker, at autosprøjten var kørt ind i muren ved en lokal Fakta-butik.

Tidligere på morgenen havde politiet anholdt en 26-årig mand fra Aabenraa, der var påvirket og var i gang med at begå hærværk mod biler og cykler i Grindsted. Han blev bragt til detentionen, men efterfølgende har politiet konstateret, at han manglede en sko – og den sko er blevet fundet på Falck-stationen. På den baggrund er den 26-årige blevet sigtet for hærværk og både tyveri af autosprøjten og spirituskørsel i den. Politiet er ved at undersøge, om der skete andre skader, mens den 26-årige kørte i autosprøjten.

Annonce