Efter BIOS-trussel: Ambulancefolk dækker logo med gaffertape

BIOS’ logo er et beskyttet varemærke, og efter sidste måneds konkurs har BIOS i Holland nu meddelt Region Syddanmark, at selskabet vil kræve erstatning, hvis ikke regionen ophører med at anvende BIOS-logoet i regionens nye ambulancetjeneste. Det har ført til, at regionens reddere nu har fået besked på at dække BIOS-logoet på deres jakker med gaffertape. 

Ved hjemtagningen af amblancekørslen i sidste måned overtog Region Syddanmark også BIOS’ uniformer. Men efter en henvendelse fra BIOS’ hollandske advokater har Region Syddanmark besluttet, at BIOS-logoet på uniformerne skal dækkes med gaffertape.

“Det er en lappeløsning, ja. Men skulle firmaet bag tøjet til at fjerne logoet, eller lave nyt tøj uden, ville det have kostet flere hundrede tusinde kroner af skatteborgenes penge. Derfor har vi bedt redderne om at fjerne logoet manuelt”, siger direktøren for regionens ambulancetjeneste, Mads Haugaard, til Fyens Stiftstidende. Han oplyser samtidig, at løsningen er fundet i samarbejde med uniformsleverandøren.

Nye uniformer kan først bestilles, når ambulancetjenesten – Ambulance Syd – har valgt et logo. Den proces vil Mads Haugaard nu fremskynde.

Annonce