Jobmesser skal hjælpe Falcks tusindvis af podere videre til nye jobs

På næste lørdag slutter endnu en epoke i corona-pandemien: Her lukker de sidste af de testcentre, som private virksomheder driver. Selv om både antallet af centre og åbningstiderne løbende er blevet reduceret, så er det alligevel mange tusinde podere, som nu skal finde nye jobs. Falck har været den største aktør på det nye marked, og nu skal tre jobmesser hjælpe Falcks podere videre til nye jobs.

Falck har tidligere indgået et samarbejde med SOSU-skoler for at hjælpe podere med interesse for det sundhedsfaglige arbejde videre til en sundhedsfaglig uddannelse. Nu gælder det virksomhederne.

Falck har således taget initiativ til at afholde jobmesser i Aalborg, Aarhus og Roskilde. Dermed afholdes der messer i alle de tre regioner, hvor Falck har stået for kviktest. I Aalborg finder jobmessen sted onsdag den 6. oktober 2021 kl. 11-15 i Vejgaard Hallen, og den 11. oktober 2021 kl. 12-17 afholdes jobmessen i Aarhus på Godsbanen og i Roskilde på Roskilde Rådhus kl. 15-18.

Skylder poderne tak

”Vores podere har ydet en kæmpe indsats under pandemien og bidraget til at løse en vigtig samfundsopgave. Det skylder vi dem stor tak for. Og derfor vil vi også gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dem videre og sammen med virksomhederne vise, hvilke jobmuligheder der er”, siger Jørgen Mieritz, der er direktør i Falck Ambulance Danmark.

Til jobmessen i Aalborg er der indtil videre tilmeldt 200 podere. Og forventningen er, at opbakning vil være tilsvarende stor til jobmesserne i både Aarhus og Roskilde.

Annonce