Region Hovedstaden ansætter ny ambulancechef

Thomas Reimann

Når Region Hovedstaden om et år opretter sin egen ambulancetjeneste, så bliver det den 45-årige Thomas Reimann, der som ny ambulancechef skal stå i spidsen. Thomas Reimann har erfaring fra Falck, hvor han blandt andet har været operativ redningsleder og vagtcentral- og redningschef. Senest har han været vicedirektør for en virksomhed i Qatar.

I Region Hovedstaden kommer Thomas Reimann til at stå i spidsen for opbygningen af regionens nye ambulancetjeneste, der i fremtiden skal køre en fjerdedel af ambulancerne. Ambulancetjenesten skal være klar til februar 2023, hvor den skal have hovedbase i Hvidovre-området.

Thomas Reimann kommer senest fra et job hos Hamad Medical Corporation i Qatar, hvor han har opbygget en ambulance- og redningstjeneste til et internationalt niveau og været topleder for 2.000 medarbejdere.

”Det er en virkelig god nyhed at få en så erfaren international kapacitet til fremtidens ambulancetjeneste i Region Hovedstaden. Thomas har stor ledelsesmæssig erfaring både politisk, strategisk og operationelt, og han har en særlig faglig interesse for det akutte beredskab”, siger Freddy Lippert, der er direktør for Region Hovedstadens Akutberedskab.

Spændende opgave

Thomas Reimann ser frem til at gå forrest i opbygningen af den nye ambulancetjeneste:

”Det bliver utroligt spændende at skabe en ny ambulancetjeneste, der er god og driftssikker for borgere i Region Hovedstaden. Og jeg glæder mig meget til at arbejde tæt sammen med ambulancemedarbejdere og samarbejdspartnere om at udvikle en solid og fremtidssikret ambulancedrift”, siger han.

Den nye ambulancechef begynder seneste 1. juni 2022, og indtil da deltager han i forberedelserne med særlig fokus på overgangen fra de nuværende til nye kontrakter.

Thomas Reimann er 45 år, gift og har to voksne børn.

Annonce